Noordertuin van Antwerpen

Noordertuin van Antwerpen Groen in alle kleuren!

12-08-2022

(H)OOGVERBLINDEND LANDSCHAP

Vanaf 12 augustus haal je de gratis fiets- en wandelkaart met 7 routes af in de toeristische kantoren van Brecht, Kalmthout, Kapellen, Stabroek en Wuustwezel. 4 wandellussen en 3 fietslussen nemen je mee langs vier nieuwe uitkijkpunten, goed voor meer dan 145 km fiets- en wandelplezier.

De Voorkempen is een streek met streken. De polders in Stabroek en Kapellen, het open landbouwlandschap in Kalmthout, het kleinschalige landschap aan de Weerijsbeek in Wuustwezel of de diepe kleiputten in Brecht, het zijn stuk voor stuk typische landschappen van de Voorkempen.

Regionaal Landschap de Voorkempen, de Noordertuin van Antwerpen en Thomas More Kempen zetten met het LEADERproject (H)Oogverblindend Landschap dit unieke landschap in de kijker.

De nieuwe fiets- en wandelkaart nodigt je uit de verschillende landschappen van de Voorkempen te ontdekken. Elke wandel- en fietslus passeert minstens één nieuw uitkijkpunt. Door de typische kenmerken in de kijker te zetten kijk je straks misschien wel met andere ogen naar het landschap.

Haal jij graag een exemplaar op om op ontdekking te gaan? Welkom tijdens de openingsuren op volgende locaties:

- Bibliotheek Brecht: Gemeenteplaats 2

- Vrijetijdsloket Kapellen: Bruggeske 1

- Visit Kalmthout: Putsesteenweg 131

- Onthaalbalie Hoevenen: Kerkstraat 35/37

- Toerisme Wuustwezel: Poort naar het Platteland – Dorpsstraat 36